Objectbeveiliging

Je huurt een verkeersregelaar in als je verkeersstromen wilt reguleren en bevorderen, zowel in binnenstedelijk als buitenstedelijk gebied. Doorgaans voert een verkeersregelaar werkzaamheden uit in combinatie met en als extra toevoeging op tijdelijke verkeersmaatregelen.

Verkeersregelaarsbedrijf

Bij UNITED 4 U huur je professionele verkeersregelaars in voor de beste veiligheid en orde op jouw locatie. Wij werken met meer dan 50 gescreende en gediplomeerde beveiligers die naast verkeersregelaars ook gespecialiseerd zijn in onder andere objectbeveiligingwinkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en hotelbeveiliging.

Bij UNITED 4 U kun je terecht voor verkeersregelaars voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige of tijdelijke samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

UNITED 4 U

✓ Vaste mensen
✓ Pro-actief
✓ Scherpe tarieven

Andere beveiligingsdiensten van UNITED 4 U

Bekijk hieronder de verschillende beveiligingsdiensten in die UNITED 4 U kan bieden.

UNITED 4 U security is ook werkzaam in:

Beveiligingsofferte aanvragen?

UNITED 4 U (united for you) is een beveiligingsbedrijf uit Almere die vanuit een landelijkse samenwerking van zzp beveiligingsbedrijven uitgebreide beveiligingsdiensten realiseerd.

Algemenevoorwaarden

Contact

Bosgouw 59
1352 GE Almere

085 - 800 1040

info@united4u.nl
www.united4u.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 84311177

BTW nummer:  NL863166416B01

ND nummer: 7049