beveiligingsbedrijf
Persoonsbeveiliging

Bij het organiseren van een evenement staat de veiligheid van bezoekers op de eerste plaats. UNITED 4 U heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementen beveiliging van zowel grote- als kleinschalige evenementen. Wij hebben op al meer dan 100 evenementen de veiligheid van medewerkers en bezoekers mogen verzorgen.

Evenementen beveiligingsbedrijf

Bij UNITED 4 U huur je professionele beveiliging in voor de beste veiligheid en orde tijdens jouw evenement. Wij werken met meer dan 50 gescreende en gediplomeerde beveiligers die naast evenementenbeveiliging ook gespecialiseerd zijn in onder andere objectbeveiligingwinkelbeveiligingzorgbeveiliging en hotelbeveiliging.

Bij UNITED 4 U kun je terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige of tijdelijke samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

Evenementen beveiligers

UNITED 4 U heeft haar eigen roots in evenementen beveiliging. Wij hebben jarenlange ervaring en onze beveiligers zijn getraind om je te voorzien van professionele beveiliging. Wij hebben onder andere de beveiliging gedaan op Circuit Zandvoort, Pinkpop en Lolands.

UNITED 4 U

✓ Vaste mensen
✓ Pro-actief
✓ Scherpe tarieven

Andere beveiligingsdiensten van UNITED 4 U

Bekijk hieronder de verschillende beveiligingsdiensten in die UNITED 4 U kan bieden.

UNITED 4 U security is ook werkzaam in:

Beveiligingsofferte aanvragen?

UNITED 4 U (united for you) is een beveiligingsbedrijf uit Almere die vanuit een landelijkse samenwerking van zzp beveiligingsbedrijven uitgebreide beveiligingsdiensten realiseerd.

Algemenevoorwaarden

Contact

Bosgouw 59
1352 GE Almere

085 - 800 1040

info@united4u.nl
www.united4u.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 84311177

BTW nummer:  NL863166416B01

ND nummer: 7049