Zorgbeveiliging

De receptie is het gezicht van uw organisatie. Gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer zij de eerste stap naar binnen zetten of kennis maken met uw bedrijf.
Onze medewerkers die getraind zijn in hospitality services die altijd zorgvuldig representatief gekleed zijn weten dit gevoel als geen ander te bereiken.

Receptie diensten en meer

UNITED 4 U biedt een algeheel pakket aan als het gaat om de beveiliging.
Receptie diensten zoals toegangscontrole terrein- en monitorbewaking sleutelbeheer en ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon hoort hierbij tot onze taakomschrijving. 

Hotelbeveiligingsbedrijf

Bij UNITED 4 U huur je professionele hotelbeveiliging in voor de beste veiligheid en orde op jouw locatie. Wij werken met meer dan 50 gescreende en gediplomeerde beveiligers die naast hotelbeveiliging ook gespecialiseerd zijn in onder andere objectbeveiligingwinkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en hotelbeveiliging.

Bij UNITED 4 U kun je terecht voor hotelbeveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige of tijdelijke samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

UNITED 4 U

✓ Vaste mensen
✓ Pro-actief
✓ Scherpe tarieven

Andere beveiligingsdiensten van UNITED 4 U

Bekijk hieronder de verschillende beveiligingsdiensten in die UNITED 4 U kan bieden.

UNITED 4 U security is ook werkzaam in:

Beveiligingsofferte aanvragen?

UNITED 4 U (united for you) is een beveiligingsbedrijf uit Almere die vanuit een landelijkse samenwerking van zzp beveiligingsbedrijven uitgebreide beveiligingsdiensten realiseerd.

Algemenevoorwaarden

Contact

Bosgouw 59
1352 GE Almere

085 - 800 1040

info@united4u.nl
www.united4u.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 84311177

BTW nummer:  NL863166416B01

ND nummer: 7049