Meer verdienen

Meer vrije tijd

Eigen baas

ZZP in de beveiliging bij

UNITED 4 U

Heb je er altijd al van gedroomd om eigen baas te zijn, je eigen tijden te kunnen bepalen en goed geld te verdienen? 

Maar kijk je er tegenop om zelf alles te moeten regelen en te organiseren?

Wil jij gegarandeerd werk tegen een goed uurtarief?

Logo / Inschrijving KvK

Wij helpen je een goede bedrijfsnaam te verzinnen, we maken een persoonlijk logo voor jou en registreren een eigen domeinnaam voor e-mail en mogelijk een website. En we helpen je bij je inschrijving bij de KvK om alles stap voor stap te doorlopen.

Webpagina /Administratie

We maken een webpagina voor jou op onze website om je te kunnen voortsllen aan opdrachtgevers. Daarnaast helepen we je om een basis administratie in te richten zodat je kan factureren en met ondersteuning netjes je BTW en jaaraangifte kan doen.

Zorgbeveiliging

Wij zoeken servicemedewerkers voor:

  • Gastheer / Gastvrouw
  • Toegangscontrole
  • Beveiligingsondersteuning
beveiligingsbedrijf

UNITED 4 U voor ZZP-ers

Beveiligen doe je samen!

Bij UNITED 4 U zijn we geinteresserd in beveiligers die hun vak verstaan en collegiaal zijn. We doen het samen. We zijn UNITED voor jou als beveiliger om in een geweldig team te werken. Tegelijk zijn we ook UNITED voor onze opdrachtgevers voor wie we hoge kwaliteit , een laag verloop en vaste gezichten willen leveren.

Dit kan alleen gerealiseerd worden door beveiligers die trouw en loyaal zijn, elkaar willen helpen en de beste kwaliteit voor de klant willen behalen.

Samen zijn we UNITED 4 U. Kom jij ons team van beveiligers versterken? Meld je nu aan voor een kennismaking of bel ons voor meer informatie op: 085 - 800 1040

Meld je nu aan voor een start gesprek!

UNITED 4 U (united for you) is een beveiligingsbedrijf uit Almere die vanuit een landelijkse samenwerking van zzp beveiligingsbedrijven uitgebreide beveiligingsdiensten realiseerd.

Algemenevoorwaarden

Contact

Bosgouw 59
1352 GE Almere

085 - 800 1040

info@united4u.nl
www.united4u.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 84311177

BTW nummer:  NL863166416B01

ND nummer: 7049